Achterhoek Anemone Horse Trucks Bokaal 2021

Anemone Horse Trucks Bokaal 

Achterhoek Anemone Horse Trucks finales dit jaar op Jumping de Achterhoek

Het is bijna tijd voor de jaarlijkse ponycompetitie om de Achterhoek Anemone Horse Trucks Bokaal. Ook dit jaar wordt de finale verreden tijdens Jumping de Achterhoek. Een unieke kans voor ponyruiters in de klasse L tot en met ZZ om te rijden in een prachtige ambiance.

“De ontwikkeling die deze ponycompetitie de afgelopen zes jaren doormaakt, mag best indrukwekkend genoemd worden. De eerste finales werden op het hoofdterrein verreden van het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld, de afgelopen jaren wonnen de topdrie finalisten naast prijzengelden en ereprijzen een clinic van een topruiter en nu dit… Finales tijdens Jumping de Achterhoek op Paardensportcentrum Lichtenvoorde, waar elke ponyruiter in de klasse L tot en met ZZ kans op kan maken. Ik ben enorm blij dat Bert van Kooten van Anemone Horse Trucks de ponycompetitie weer ondersteunt en Jumping de Achterhoek deze faciliteert. Dit komt de ponysport echt ten goede”, vertelt Wendy Scholten, oprichtster van de Achterhoek Anemone Horse Trucks Bokaal.

Wint een ponyruiter één van de selectiewedstrijden, dan mag hij of zij rekenen op een finaleticket met de betreffende pony. Dat geldt ook voor de nummers twee in de klasse L (D/E pony’s) en klasse M (C/D/E-pony’s). Er zijn twee finales: Om de kleine bokaal (klasse L) en de grote bokaal (klasse M t/m ZZ in handicap) en net als vorig jaar zijn er weer een prijzenpot en mooie dekens en dekjes van Anemone Horse Trucks te winnen.


Startlijsten voor de Anemone Bokaal zijn te vinden via het kopje Start & Results.