Aanmelden

Meewerken?

Als vrijwilliger aan de slag tijdens Jumping de Achterhoek, meld je dan nu aan! Jumping de Achterhoek is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die een steentje bij willen dragen aan het evenement.

Functieomschrijvingen

Tijdens Jumping de Achterhoek zijn er verschillende functies die door vrijwilligers ingevuld worden, onderstaand per functie een korte omschrijving.

Host(ess)

Een host(ess) ontvangt de VIP-gasten, staat ze te woord, beantwoord eventuele vragen en begeleid ze naar de voor hun gereserveerde tafel. Een host(ess) dient er representatief uit te zien.

Tijden:

Alle dagen
10.00/11.00 - 22.00 uur
Er wordt in meerdere shifts gewerkt

Parcourshulp

Je werkt samen met de internationale parcoursbouwer. Voorafgaand aan een parcours maakt hij een tekening waar op staat waar de hindernissen moet komen te staan. De parcourshulpen zorgen samen met de parcoursbouwers ervoor dat het juiste parcours zo snel mogelijk opgebouwd wordt. Tijdens het parcours is het erg belangrijk dat zodra er een balk gevallen is deze zo snel mogelijk weer op de juiste plek wordt teruggelegd. Je staat tijdens de wedstrijden dus in de piste. Ook zijn de parcourshulpen met de parcoursbouwers verantwoordelijk voor de aankleding van de piste. Het is belangrijk dat alles er mooi uitziet dit doen we door planten bij de hindernissen te zetten en door regelmatig een doekje over de borden en de hindernissen te halen.

werkzaamheden o.a.:
- opbouwen van het parcours
- hulp in het parcours tijdens de wedstrijd
- netjes houden van het parcours
- mest opruimen in de piste en voorterrein

Tijden:

Alle dagen
08.00 - 23.00 uur
Er wordt in meerdere shifts gewerkt

Schrijven springen

De resultaten opschrijven van de combinaties die de wedstrijd gereden hebben. Deze resultaten worden op het wedstrijd secretariaat verwerkt tot de uitslag.

Tijden:

Alle dagen
08.00 - 23.00 uur
Er wordt in meerdere shifts gewerkt

Runner

Runners zorgen ervoor dat op de belangrijkste plekken altijd start- en uitslagen lijsten liggen (b.v. VIP-tribune, stal etc.). De runners moeten goed in de gaten houden wanneer een proef begint en wanneer die afgelopen is. De runners zullen veel contact hebben met het wedstrijdsecretariaat waar de start- en uitslaglijsten gemaakt worden.

werkzaamheden o.a.:
- kopiëren van startlijsten en uitslagen
- verspreiden van alle lijsten
- eten en drinken verzorgen bij medewerkers en officials die niet van de plek kunnen

Tijden:

Alle dagen
08.00 - 22.00 uur
Er wordt in meerdere shifts gewerkt

Stalmedewerker

Samen met de stalmeester ben je verantwoordelijk voor de algehele coördinatie op stal. Tijdens Jumping de Achterhoek zullen er ongeveer 300 paarden op stal staan die deelnemen aan de internationale spring wedstrijden.

werkzaamheden o.a.:
- het ontvangen en begeleiden van de ruiters, grooms en paarden bij aankomst
- uitgifte hooi, stro en zaagsel coördineren en registreren
- vragen beantwoorden deelnemers & grooms
- de controle van de in- en uitgangen
- het netjes houden van de stallen

Tijden:

Alle dagen
07.00 - 22.00 uur
Er wordt in meerdere shifts gewerkt

Facilitair

De facilitaire ploeg is verantwoordelijk voor alle technische zaken van het evenement en de op- en afbouw. Samen met de coördinator wordt er in het voor- en na traject voor gezorgd dat de op- en afbouw gestructureerd lopen. Tijdens het evenement zorgt het team ervoor dat alles netjes blijft.

werkzaamheden o.a.:
- ontvangen leveranciers
- assisteren stroomproblemen
- kliko’s legen
- parkeren aankomst internationaal
- opdrukken mest

Tijden:

Alle dagen
07.00 - 23.00 uur
Er wordt in meerdere shifts gewerkt

Muntverkoop

Tijdens het concours kunnen bezoekers hapjes en drankjes kopen met munten. De verkoop van de munten vindt plaats in de kantine van PSC Lichtenvoorde. Voor deze functie dien je ervaring te hebben met geld tellen/ teruggeven en bediening van de pinautomaat. 

Tijden:
  • Alle dagen van 08.00 - 23.00 uur
  • Er wordt in meerdere shifts gewerkt

Faciliteiten

Alle vrijwilligers kunnen middels een declaratieformulier aanspraak maken op een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer. Tevens is er voor alle vrijwilligers in functie eten en drinken en als het nodig is ook een overnachtingplaats.

 

Stuur een email naar medewerkers@jumpingdeachterhoek.nl