Kom jij ook naar ons kinderfeest?

De kindermiddag vindt plaats op zaterdag 26 november.


Programma

13:30               Ontvangst
14:00-16:30    Knutselen & Kleuren
14:00-16:00    Ponyrijden
15:00               Speurtocht
16:30               Prijsuitreiking kleurwedstrijd
17:00               Einde

Groepsactiviteiten

1.    Knutselen & Kleuren

Het belooft een heus kinderfeest te worden met de aanwezigheid van Berbar. De kinderen kunnen knutselen, schilderen, poppenkast kijken, geschminkt worden en diverse andere workshops doen.

2.    speurtocht

Op het terrein van Jumping de achterhoek is een speurtocht uitgezet. Over het hele terrein zijn letters verstopt en door de aanwijzingen goed op te volgen kan je deze letters vinden. De letters vormen samen een woord. De groep met het juiste woord maakt kans op een leuke prijs.

3.    ponyrijden

Er zijn veel activiteiten tijdens de kindermiddag, maar zelf ponyrijden is voor de meeste kinderen de favoriet. Er komen dit jaar pony’s van 14.00 uur - 16.00 uur naar de kindermiddag van De Aalbrinkhoeve, waar de kinderen een ritje op kunnen maken.

De Aalbrinkhoeve is een paardenhouderij die veel mogelijkheden biedt. Zij bieden lessen aan op recreatief niveau & wedstrijdniveau voor jong en oud. Daarnaast bieden ze pension, lease, ponykampen & buitenritten aan. Ze beschikken over een ruime accommodatie met o.a. een overdekte rijhal