Eten & Drinken

Culinair genieten tijdens Jumping de Achterhoek

Uitgebreid lunchen en/of dineren in ons restaurant of snel een lekker broodje eten in de brasserie, Jumping de Achterhoek biedt verschillende mogelijkheden om de innerlijke mens te verwennen.

 


Brasserie de Achterhoek

De brasserie is gelegen aan de hoofdpiste van Jumping de Achterhoek. In de brasserie kunt u o.a. terecht voor een kopje koffie met appelgebak, diverse vers belegde broodjes, smoothies en verse sappen, soep, de dag special en natuurlijk ontbreekt een lekker frietje niet op de kaart.

 

Bistro Beleef

Genieten van paardensport en culinaire hoogstandjes direct aan de hoofdpiste tijdens Jumping de Achterhoek! Het lijkt onmogelijk, maar het is echt waar!

Ga op een culinaire reis langs alle smakelijkheden die Bistro Beleef te bieden heeft. Laat u tijdens Jumping de Achterhoek meevoeren in de sfeer van een gezellige trendy bistro. Bij Bistro Beleef zit hem niet alleen in de smaak van kwalitatief goed eten, maar ook om totale beleving. Van de aankleding van onze Bistro tot aan de professionaliteit van de medewerkers.

In de keuken wordt alleen gewerkt met verse producten, bij voorkeur van regionale leveranciers. Alleen zo kan Bistro Beleef de hoogste kwaliteit leveren en deze ook garanderen. Bistro Beleef is alle dagen geopend vanaf 12.00 uur.

 

Riders corner

Gelegen tussen de hoofdpiste en het voorterrein van Jumping de Achterhoek vindt u de Riders Corner. Op de drukkere momenten is de Riders Corner geopend en kunt u hier terecht voor drinken en een kleine snack.