Ladies day

Traditiegetrouw staat Outdoor Gelderland op zaterdagmiddag 1 juli in het teken van de Ladiesday. De in Ascot-style geklede dames dragen tijdens deze bijzondere middag prachtige hoeden en trekken jaarlijks veel bekijks.

 

Ook in 2017 pakt Outdoor Gelderland tijdens de Ladiesday groot uit. We bieden u op deze mooie dag met een stijlvol middagprogramma aan in een sfeervolle ambiance. Naast de speciale activiteiten die voor u worden georganiseerd met onder andere verschillende workshops en een high tea op de VIP loge, kunt u tijdens deze dag genieten van de hippische topsport. Aansluitend op het middagprogramma kunt u geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan de Culifair, waar u met een hapje en een drankje kan genieten van het dressuurgala.

Programma Ladiesday zaterdag 1 juli

14:00 uurOntvangst met Diamantcocktail
 Diamantcocktail bij Juweliershuis Aalbers op Outdoor Gelderland. In één glas champagne zit een echte diamant! De gelukkige winnares zal deze diamant door Juweliershuis Aalbers aangeboden krijgen in een ring gedurende de prijsuitreiking.
14:30 uurHigh tea op de VIP loge 
 Tijdens een heerlijke high tea wordt in de hoofdpiste een springrubriek verreden op CSI1* niveau. Verder kunt u genieten van een leuke workshop en lezing verzorgd door Hoed op Maat.
16:00 uurZelfvertrouwen in het zadel
 Met behulp van sportpsychologie helpt Inga Wolframm menig ruiter en amazone hun angst te overwinnen en meer zelfvertrouwen te krijgen in het zadel. Tijdens een interactieve lezing komt u  meer te weten over de psychologie achter de relatie tussen ruiter en paard. Na afloop zal Astrid Thomas van Resinart de award voor “Schrijfster van het beste paardenpsychologieboek” overhandigen aan Inga Wolframm voor haar boek, “Mentaal fit: Perfecte rit”.
16:30 uurRit rond Outdoor Gelderland
 Beleef de omgeving van Outdoor Gelderland tijdens een rit in de duurzame paardentram en wordt als echte VIP onthaald bij terugkomst op Outdoor Gelderland.
17:00 uurPrijsuitreiking en groepsfoto
 

Prijsuitreiking voor de dame met de mooiste hoed. De winnares ontvangst de wisseltrofee en een waardencheque voor een persoonlijk kunstwerk van ResinArt.


 Juweliershuis Aalbers overhandigt de ring met diamant aan de winnares van de diamantcocktail.

 17:10 uurAfsluiting programma

 

Indien u zich voor de Ladiesday wilt aanmelden vragen wij u onderstaand antwoordformulier zo volledig mogelijk in te vullen en uiterlijk vóór vrijdag 16 juni op te sturen via post, mail of fax naar onderstaand adres.

 

Outdoor Gelderland
Postbus 292
3770 AG Barneveld
f. 0031(0)342 443684
e. info@outdoorgelderland.nl
t. 0031(0)342 440100

 

ANTWOORDFORMULIER LADIESDAY ZATERDAG 1 JULI 2017