Nieuw: European Pony Grand Slam

Nieuwe stap voor Chris van Dam / EQ International
December 21, 2015
European Pony Grand Slam van start
April 17, 2016
Nieuwe stap voor Chris van Dam / EQ International
December 21, 2015
European Pony Grand Slam van start
April 17, 2016
Toon alles

Nieuw: European Pony Grand Slam

Internationaal gerenommeerde springconcoursen slaan de handen ineen voor een nieuw concept voor ponyruiters: de European Pony Grand Slam. Deze competitie wordt verreden over vijf wedstrijden door heel Europa, waarvan de finale plaatsvindt tijdens het jeugdweekend (1 t/m 4 december) van Jumping de Achterhoek op Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Nederland.

De Pony Grand Slam gaat volgende week al van start in het Franse Fontainebleau dat donderdag 14 april begint. De punten worden vergeven in de pony Grand Prix’s en komen op naam van de ruiter, dus niet van de combinatie. Daardoor zijn de ponyruiters vrij om verschillende pony’s in de Grand Prix te starten.

De drie beste resultaten worden bij elkaar opgeteld. Na de prijsuitreiking van de verplichte Grote Prijs van Jumping de Achterhoek wordt de topdrie van de competitie gehuldigd. Over de prijzen die beschikbaar gesteld worden, volgt binnenkort meer informatie.

De competitie voert via Fontainebleau naar het Belgische Azelhof Horse Events in Lier (12 t/m 15 mei) en zo goed als zeker Duitsland in juni (hierover later meer). Daarna staan De Warre in het Belgische Neeroeteren (25 t/m 27 november) en Jumping de Achterhoek in Vragender op de kalender.

De deelnemers kunnen zich kosteloos inschrijven via het inschrijfformulier op www.jumpingdeachterhoek.nl/pony-grand-slam/

Comments are closed.