Pleun Steenbeeke bliksemsnel in Louis Venhorst Fourage finale klasse M

Vanavond ruiterbal!!!!
November 28, 2015
Teamzege voor Belgische ponyruiters
November 28, 2015
Vanavond ruiterbal!!!!
November 28, 2015
Teamzege voor Belgische ponyruiters
November 28, 2015
Toon alles

Pleun Steenbeeke bliksemsnel in Louis Venhorst Fourage finale klasse M

Pleun Steenbeeke heeft vanmiddag de M-finale om de Louis Venhorst Fourage Trophy gewonnen tijdens Jumping de Achterhoek en daarmee vormbehoud getoond. “Kortgeleden in Saasveld won ik op de woensdag, daarna mocht ik de Twente Cup finale op zaterdag rijden en die won ik ook, waardoor ik een startbewijs voor vandaag kreeg. Het gaat hartstikke lekker”, zegt de winnares en dat is een understatement.

De amateur amazone uit Oldenzaal, die getraind wordt door haar moeder en de Twentse springruiter Remco Been, zette in de barrage met negen kandidaten een voortreffelijke tijd van 28.90 seconden neer met de zesjarige Jufferbeek’s Effekan (v. Lupicor).

Knap tweede in 29,22 seconden werd Rieanne Burgwal, die met het mes tussen haar tanden reed op Don Way (v. Silverstone). Kars Bonhof sloot als derde aan met de geweldig springende Diamant de Kalvarie, gevolgd door Robin Bril op Caluna Z (v. Casall).

Pleun Steenbeeke, student Media & Vormgeving, had nog niet eerder op Paardensportcentrum Lichtenvoorde gereden, maar is dolenthousiast. “Wat een mooie accommodatie is dit zeg! En in de finale stond een mooi en eerlijk parcours. Dat de toegestane tijd krap stond in de eerste omloop was voor ons geen probleem. Mijn paard heeft een fijne galop waarmee je lekker door kan rijden.”

Als beloning voor deze topprestatie wordt binnenkort voor Jufferbeek’s Effekan twee ton aan Duits kruidenhooi geleverd door Louis Venhorst Fourage.

www.jumpingdeachterhoek.nl

Comments are closed.