Linda Klaassen en Bart Bles winnen Venhorst Trophy

Jurre van Bommel wins 1,35m consolation class
December 3, 2017
Doron Kuipers wins 1,35m Small Tour final
December 3, 2017
Jurre van Bommel wins 1,35m consolation class
December 3, 2017
Doron Kuipers wins 1,35m Small Tour final
December 3, 2017
Toon alles

Linda Klaassen en Bart Bles winnen Venhorst Trophy

Bart Bles op Insallah XI S (Zambesi x Verdi) en Louis en Angelique Venhorst namens Louis Venhorst Fourage, © DigiShots

De Louis Venhorst Fourage Trophy, dat landelijke combinaties in de gelegenheid stelt om deel te nemen aan Jumping de Achterhoek, is gewonnen door Linda Klaassen (klasse M) en Bart Bles (klasse L).

Bart Bles won zondagochtend met de pas vierjarige, Zangersheide goedgekeurde hengst Insallah XI S (Zambesi x Verdi) van fokker Levent Dutkun.”Een heel fijn paard. Hij keek helemaal nergens naar. Dat nuchtere zal hij wel van Verdi hebben. Met een vierjarige kun je ook nog helemaal niet hard rijden in de barrage, maar hij heeft heel veel galop en ik kreeg steeds de eerste afstand. Mooi dit. Hier leren ze ontzettend veel”, vertelt Bart Bles, die binnenkort een bundel met 21 balen Duits kruidenhooi en dozen chunks thuis afgeleverd krijgt van de rubriekssponsor.

Tweede in het L werd Jessie Bouwmeester op Flow (v. Amadeus), voor Carola Dijkmeijer op Dumcro.

Bart Bles en Insallah XI S (Zambesi x Verdi) wint klasse L finale, © DigiShots

Uitslag klasse L

In de klasse M kon het bijna niet anders of Linda Klaassen zou gaan winnen als je een blik werpt op de resultaten van afgelopen jaar. “Overijssels kampioen klasse L, winnaar Twente Cup klasse M en nu dit. En tussendoor heeft Hidiene, een Whitaker die ik voor een eigenaar rijdt, ook veel gewonnen. Ze is zo snel! Omdat we de Twente Cup wonnen, kreeg ik een ticket voor deze finale. Ik kom uit Albergen en had nog nooit gereden op het Paardensportcentrum Lichtenvoorde. Toch maar eens vaker doen, want het is prachtig”, vertelt de operatieassistent die in de avonduren vier paarden rijdt.

De nummer twee was Erwin de Bruin op Fox (v. Allegria of Esbi). De derde prijs ging naar Eddie Brinkman op Grappa (v. Quebracho LS).

Uitslag klasse M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *