Beëindiging samenwerking aandeelhouders EQ International

Doe ook mee aan de Louis Venhorst Fourage Trophy!
October 14, 2017
Equipe zadel voor winnaar Grote Prijs Children
November 7, 2017
Doe ook mee aan de Louis Venhorst Fourage Trophy!
October 14, 2017
Equipe zadel voor winnaar Grote Prijs Children
November 7, 2017
Toon alles

Beëindiging samenwerking aandeelhouders EQ International

Nataly van Eykel en Mariska Gerrits hebben besloten om eind 2017 te stoppen met de gezamenlijke activiteiten binnen EQ International. EQ International staat bekend als organisator van talrijke (inter)nationale paardensportevenementen en veilingen.

Nataly heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij de Makelaars Vereniging Amsterdam en Mariska blijft invulling geven aan de organisatie van Outdoor Gelderland dat van 26 juni tot 1 juli 2018 op de kalender staat.

EQ International staat de evenementen die zij in haar pakket heeft met raad en daad bij zodat de beste invulling gegeven kan worden aan de werkzaamheden en de continuïteit van de evenementen gewaarborgd blijft. “Wij zullen betrokken blijven bij de evenementen tot er een goede overdracht heeft plaatsgevonden. Op dit moment zijn we nog heel druk met de voorbereidingen voor ons laatste gemeenschappelijke evenement Jumping de Achterhoek”, vertellen Nataly en Mariska. “We kijken terug op een geweldige samenwerking en hebben met veel plezier fantastische evenementen mogen organiseren.”

Het team van EQ International heeft aan de basis gestaan van vele evenementen zoals als het WK Vierspannen in 2008, Hippisch Hengelo, Expo Talent Sale, Zwolle International, Outdoor Gelderland, CSI Salland, Jumping de Achterhoek, de Veulenveiling Prinsjesdag en de Grand Prix Sale. Het organisatiebureau was bovendien betrokken bij de opstart van de KWPN Select Sale in samenwerking met het KWPN, de Sale of the Rising Stars met Teus van den Brink, CSI Ommen en Jumping Schröder Tubbergen. Ook het NK Dressuur en het Olympisch Hippisch Sportgala zijn georganiseerd door EQ International.

Voor meer informatie:

Nataly van Eykel, nataly@eqi.nl, M 06 – 50280617

Mariska Gerrits, mariska@eqi.nl, M 06-53402865

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *