Jeugd massaal naar Jumping de Achterhoek

Upgrade voor Jumping de Achterhoek
October 17, 2016
Businessmeeting: Topsport is ondernemen, ondernemen is topsport
November 11, 2016
Upgrade voor Jumping de Achterhoek
October 17, 2016
Businessmeeting: Topsport is ondernemen, ondernemen is topsport
November 11, 2016
Toon alles

Jeugd massaal naar Jumping de Achterhoek

Het internationaal springconcours Jumping de Achterhoek in Vragender mag zich verheugen op een geweldige opkomst van jeugdruiters in het eerste springweekend van 1 tot en met 4 december. De organisatie is verheugd, want op een aantal internationale jeugdconcoursen elders verliepen de inschrijvingen stroef en een bekende wedstrijd in het Belgische Lier werd afgelopen zomer zelfs geannuleerd.

Jumping de Achterhoek heeft talrijke EK-deelnemers vanuit heel Europa op de deelnemerslijst staan. Van Nederlandse bodem zijn dat Elize van de Mheen en broer Rowen van de Mheen (Hoevelaken), Paris Morssinkhof (Hierden), Beau Schuttelaar (Tegelen), Madée Schuttenbeld (Almelo), Nina van Enckevort (Sint-Oedenrode), Jens van Grunsven (Erp) en Lars Kuster (Stokkum).

Er zijn rubrieken voor ponyruiters, Children (12 tot 14 jaar op paarden), junioren en U25 (ruiters onder de 25 jaar). Nieuw is een extra springrubriek op 1.20m niveau, zodat de deelnemers een extra paard kunnen rijden. Tot nu toe zijn er bijna 300 pony’s en paarden ingeschreven. De officiële inschrijving sluit op maandag 14 november.

Inschrijven kan nog!

Aanmelden is nog mogelijk aangezien er op Paardensportcentrum Lichtenvoorde 400 stallen gebouwd worden met het oog op de tweede week van Jumping de Achterhoek: het CSI1* en CSI2* springen met rubrieken van 1.20m tot en met 1.45m niveau. Dit jaar zijn er maar liefst twee rankingproeven waarin extra prijzengeld en punten voor de wereldranking te verdienen zijn.

Jumping de Achterhoek heeft meer te bieden dan alleen paardensport. Culinair genieten in het restaurant langs de piste, feestavonden, een netwerkbijeenkomst en een onvergetelijke Sinterklaas kindermiddag op zaterdag 4 december. De toegang en het parkeren is alle dagen gratis.

Comments are closed.