Topparcoursbouwers vastgelegd voor JDA2018

Rabobank opnieuw hoofdsponsor Jumping de Achterhoek
July 10, 2018
Ton prijzengeld tijdens vijfde editie Jumping de Achterhoek
September 10, 2018
Rabobank opnieuw hoofdsponsor Jumping de Achterhoek
July 10, 2018
Ton prijzengeld tijdens vijfde editie Jumping de Achterhoek
September 10, 2018

Het succes van een paardensportevenement als Jumping de Achterhoek wordt mede bepaald door de parcoursbouwer, die meerdere keren per dag nieuwe parcoursen voor de deelnemers uitstippelt. Jumping de Achterhoek is vereerd met de toezegging van twee fantastische parcoursbouwers, die geliefd zijn onder de (inter)nationale ruiters.

Jos Brinkman, die al meerdere edities bouwde op Jumping de Achterhoek en op de landelijke wedstrijden van Paardensportcentrum Lichtenvoorde, is verantwoordelijk voor de omlopen tijdens het jeugdweekend. Brinkman heeft een voortreffelijke feeling met de jongere ruiters en was al vaak betrokken bij internationale jeugdconcoursen en zelfs landenwedstrijden.

In het tweede weekend, het CSI1* en CSI2* springen, komt niemand minder dan Louis Konickx, één van ‘s werelds beste parcoursbouwers. Louis Konickx wordt dan ook over de hele wereld gevraagd en is door de FEI zelfs aangewezen om de functie van Technical Delegate op zich te nemen tijdens de Olympische Spelen 2020 in Tokyo. Lees hier meer over deze aanstelling. Ook Louis bouwde al diverse keren op de landelijke springwedstrijden en zei ja op de aanvraag ‘omdat de sfeer en het team in Vragender altijd zo geweldig zijn’.

Het belooft weer een schitterende editie te worden. Mis het niet!

22 november – 25 november: Children, pony’s, junioren en U25
28 november – 2 december: CSI1* en CSI2* (1.20m t/m 1.45m niveau met 3 Longines rankingproeven)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *