Feestavonden & optredens

Feestavonden

Na afloop van topsport genieten van een drankje en een dansje wagen op de dansvloer?
Dat kan! Tijdens Jumping de Achterhoek worden er in beide weekenden feestavonden georganiseerd.

DJ

Tijdens beide weekenden zal DJ Robby Reys na afloop van de sport iedereen in feestelijke stemming brengen op vrijdag- en zaterdagavond in de brasserie een feestje te bouwen. Achterhoeker Robby Reyes - zijn echte naam is Rob Wolsink - is in het binnen- en buitenland geliefd om zijn talent als DJ. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen van House en Top 40 tot de beste feestmuziek. Moombahton en R&B zijn hem ook niet onbekend.  Robby heeft heel wat festivals, discotheken, clubs en kermissen op zijn kop gezet!

 

Dweilorkest

Swingend de avond door met dweilorkestde Wiksbössels. Vorig jaar speelden ze het dak eraf en dit jaar zijn ze opnieuw geboekt voor vrijdagavond 1 december.

Deze mannen zijn wel in voor een feestje en hun optreden steekt iedereen aan. Dat de paarden zelfs een ereronde kunnen galopperen onder begeleiding van de Wiksbössels kon je vorig jaar zien. Swing ook mee vanaf 21.30 uur tot laat in de avond.

 

Rutger de Vries in duet

Zondagmiddag 3 december vlak voordat de Grote Prijs, het hoofdnummer van twee weken Jumping de Achterhoek, van start gaat hebben we nog een betoverende act in petto. Musicalster en zanger Rutger de Vries uit Haaksbergen zingt een duet met Anne-Claire Huis in ‘t Veld uit Lievelde.