Kindermiddag

Kom jij ook naar ons kinderfeest?

De kindermiddag voor 2021 is in verband met de geldende maatregelen geannuleerd.


Programma

TijdActiviteit
Hele dagKnutselen en spelen bij Berbar
13.30 uurOntvangst
14.00 uurPonyrijden tot 16.00 uur, klim & klauter parcours
15.00 uurStart speurtocht
16.00 uurStart rondleiding stallen
16.30 uurPrijsuitreiking kleurwedstrijd
17.00 uurEinde kindermiddag

Groepsactiviteiten

1.    berbar

Het belooft een heus kinderfeest te worden met de aanwezigheid van Berbar. De kinderen kunnen knutselen, schilderen, poppenkast kijken, geschminkt worden en diverse andere workshops doen.

2.    speurtocht

Op het terrein van Jumping de achterhoek is een speurtocht uitgezet. Over het hele terrein zijn letters verstopt en door de aanwijzingen goed op te volgen kan je deze letters vinden. De letters vormen samen een woord. De groep met het juiste woord maakt kans op een leuke prijs.

3.    rondleiding internationale stallen

Normaal gesproken hebben bezoekers geen toegang tot de stallen van een internationaal paardensportevenement. Deelnemers aan de kindermiddag hebben dit wel, ze krijgen een uitgebreide rondleiding door de stallen en kunnen de paarden van de internationale deelnemers van dichtbij bekijken. 

4.   klim & klauter parcours

Voor de actieve kinderen hebben we ook een leuk klim en klauter parcours uitgezet. Klim over balen stro, kruip onder torens zaagsel en spring over echte hindernissen. 

5.    ponyrijden

Er zijn veel activiteiten tijdens de kindermiddag, maar zelf ponyrijden is voor de meeste kinderen de favoriet. Er komen dit jaar pony’s van 14.00 uur - 16.00 uur naar de kindermiddag van De Aalbrinkhoeve, waar de kinderen een ritje op kunnen maken.

De Aalbrinkhoeve is een paardenhouderij die veel mogelijkheden biedt. Zij bieden lessen aan op recreatief niveau & wedstrijdniveau voor jong en oud. Daarnaast bieden ze pension, lease, ponykampen & buitenritten aan. Ze beschikken over een ruime accommodatie met o.a. een overdekte rijhal